Klockor & Ur

Vi har klockor för alla åldrar, för olika tillfällen och med olika funktioner så vi ska kunna erbjuda det som just DU är ute efter.

Vid köp av armbandsur över 400 kr ingår ett års allriskförsäkring hos Din Guldsmed.

Utöver armbandsur har vi väggur, väckarklockor och tidtagare/timer. Vi utför batteribyten, reparationer, justering av länkar och erbjuder nya läderband när det behövs.

Kom in så hjälper vi dig!

Seiko grundades 1881 i Tokyo, Japan, och har sedan start varit ett familjeägt företag. Företaget ligger bakom flera stora genombrott inom klock-industrin, inklusive introduktionen av världens första kvartsur 1969.

Under åren har de bland annat tagit fram sitt egna mekaniska urverk, Kinetic, och analoga klockor med evighetskalender, Perpetual Calender.

seikowatches.com

Mockberg är ett svenskt klockmärke som kännetecknas av stil och enkel minimalism. Namnet kommer från Mockberget, ett litet berg i Dalarna. Mockberg grundades med visionen att skapa accessoarer som kombinerar traditionell svensk smyckesdesign med dagens moderna skandinaviska minimalism och funktionalitet.

Kollektionen erbjuder klockor i en unik, feminin design och erbjuder stilrena och tidlösa armbandsur av god kvalitet till ett bra pris.

mockberg.com

GUL skapades 1965 i Lostwithiel, Storbritannien och är idag ett stort märke inom våtdräkter för alla vattensporter.

Sten Warfvinge och Anders Delander grundade Delva i Sverige och blev tidiga distributörer av GUL våtdräkter. Sten längtade efter en klocka som kunde matcha den våtdräkt som var ”född i vattnet, formad av havet” och i mitten av 80-talet föddes idén att tillverka klockor under varumärket GUL.

Mer än 30 år senare är de fortfarande kvar och skapar tåliga och hållbara klockor.

gulwatches.com

Det italienska modemärket Diesel grundades av Renzo Rosse. Varumärkets jeans blev bästsäljare på 90-talet Diesel blev snabbt känt världen över. De är kända för att sätta trenderna och har blivit ett riktigt alternativ till de väletablerade lyxvarumärkena. Trots den otroliga utvecklingen som varumärket haft sedan starten 1978 är filosofin fortfarande densamma; det står för passion, individualitet och självuttryck. Detta återspeglas i klockorna som med åren blivit allt mer oversized och extrema.

diesel.com

Gant är ett livsstilsvarumärke grundat av Bernhard Gant 1949 i New Haven. Märket har sina rötter i den amerikanska östkustens lediga livs- och klädstil.

Kollektionen är omfattande och erbjuder klockor i en mängd olika stilar som ger en klassisk elegant, men samtidigt ledig och avslappnad känsla.

gant.se

 

 

Många känner till Daniel Wellington genom dess färgglada NATO-band och tunna, stilrena design. De är tidlösa, klassiska och passar både i vardagen och vid finare tillställningar.

Klockorna finns idag att få med läderband, meshlänk eller NATO-band.

danielwellington.com

Svenska Epoch är grundades 2002 och leds idag av ingenjören Mikael Sandström, en av grundarna till klockföretagen Sjöö Sandström. Klockorna är av högsta kvalitet med omsorgsfullt utvalda schweiziska urverk.

Epochs jubileumsur tillverkas i massivt 14K och 18K guld med reptåliga safirglas.

epoch.se