Klockor & Ur

Är du intresserad av ett nytt armbandsur? Känner du någon som alltid är sen och kanske behöver hjälp att hålla koll på tiden? Då har du hittat rätt! Vi har klockor för alla åldrar, för olika tillfällen och med olika funktioner så vi ska kunna erbjuda det som just DU är ute efter.

Vid köp av armbandsur över 400 kr ingår ett års allriskförsäkring hos Din Guldsmed.

Utöver armbandsur har vi väggur, väckarklockor och tidtagare/timer. Vi utför batteribyten, reparationer och justering av länkar.

Kom in så hjälper vi dig!

Seiko grundades 1881 i Tokyo, Japan, och har sedan start varit ett familjeägt företag. Seiko ligger bakom flera stora genombrott inom klock-industrin, inklusive introduktionen av världens första quartz-ur 1969.

Under åren har de bland annat tagit fram sitt egna mekaniska urverk, Kinetic, och analoga klockor med evighetskalender, perpetual calender.

seikowatches.com

Phillippe Banks är ett livsstilsmärke inspirerat av Rivierans skönhet. Från skandinavisk design där stil möter enkelhet ville man skapa något elegant och smidigt men ändå rent. Resultatet går att sammanfatta med orden; silrent, tidlöst och klassiskt.

Alla klockor från Philippe Banks har schweiziska urverk och safirglas. De erbjuder hög kvalité till ett rimligt pris.

phillippebanks.com

Mockberg är ett svenskt klockmärke som kännetecknas av stil och enkel minimalism. Namnet kommer från Mockberget, ett litet berg i Dalarna. Mockberg grundades med visionen att skapa accessoarer som kombinerar traditionell svensk smyckesdesign med dagens moderna skandinaviska minimalism och funktionalitet.

Kollektionen erbjuder klockor i en unik, feminin design och erbjuder stilrena och tidlösa armbandsur av god kvalitet till ett bra pris.

mockberg.com

GUL skapades 1965 i Lostwithiel, Storbritannien. Namnet kommer från det engelska ordet "gull" som betyder fiskmås. Surfaren Dennis Cross bestämde sig för att designa den första speciellt tillverkade våtdräkten för surfare, vilket ledde till att GUL idag är ett stort märke inom våtdräkter för alla vattensporter.

Sten Warfvinge en världsmästare jollseglare, tillsammans med sin kollega Anders Delander grundade Delva i Sverige och blev tidiga distributörer av GUL våtdräkter. Sten längtade efter en klocka som kunde matcha den våtdräkt som var ”född i vattnet, formad av havet”. I mitten av 80-talet föddes idén att tillverka klockor under varumärket GUL.

Mer än 30 år senare är de fortfarande kvar och skapar hållbara klockor.

gulwatches.com

Gant är ett livsstilsvarumärke grundat av Bernhard Gant 1949 i New Haven. Märket har sina rötter i den amerikanska östkustens lediga livs- och klädstil. Kollektionen är omfattande och erbjuder klockor i en mängd olika stilar som ger en klassisk elegant, men samtidigt ledig och avslappnad känsla.

gant.se

Det italienska modemärket Diesel grundades av Renzo Rosse. Varumärkets jeans blev bästsäljare på 90-talet Diesel blev snabbt känt världen över. De är kända för att sätta trenderna och har blivit ett riktigt alternativ till de väletablerade lyxvarumärkena. Trots den otroliga utvecklingen som varumärket haft sedan starten 1978 är filosofin fortfarande densamma; det står för passion, individualitet och självuttryck. Detta återspeglas i klockorna som med åren blivit allt mer oversized och extrema.

diesel.com