Maui Jim

Maui Jim

Från och med 2018 kan vi stolt presentera solglasögon från Maui Jim som en del av vårt sortiment. Med dess patenterade PolarizedPlus2 teknologi tar linserna bort 99,9% av allt blänk, hanterar 95% av synligt högenergiljus och blockerar alla skadliga UV-strålar samtidigt som de förstärker färger till oöverträffade nivåer. En patentskyddad repbeständighet ingår för ökad prestanda och hållbarhet på fram- och baksida av linserna. På glasens baksida läggs en anti-reflexbeläggning som blockerar reflekterat och bländande ljus bakifrån och nedifrån.

Glasen erbjuds med Maui Jims orginaldubbelgradal som placeras i linsens över- och underkant. Denna spegelbeläggning kisar åt dig och reducerar det starkaste ljuset uppifrån och nedifrån så att dina ögon kan slappna av.

Besök gärna deras hemsida; mauijim.com

Välj mellan fyra olika färger på glasen:

  • Grå - vid starkt, direkt solljus. Erbjuder den högsta tillgängliga ljusreduktionen för starkt, direkt solljus och förbättrar samtidigt färg och kontrast.
  • Bruna - vid fullt solljus till molnigt. Hög kontrast och färgförstärkning för ljusförhållanden som förändras varje dag. Härligt om du gillar en varm, lätt bronstoning.
  • Gröna - vid varierande ljusförhållanden. Erbjuder det högsta tillgängliga ljusgenomsläppet vilket möjliggör otroligt djupseende med utmärkt färgförstärkning och kontrast då de flest linser blir för mörka.
  • Rosa - vid fullt solljus till molnigt. Den linsfärg som är bekvämast att bära eftersom den får ögats muskler att slappna av.