Solglasögon

Skydda dina ögon

Det är viktigt att skydda dina ögon när solen skiner starkt, på soliga sommardagar och på vintern då ljus reflekteras i den vita snön. Är du glasögonbärare slipar vi dina solglasögon i din styrka så du får ett skarpt och bekvämt seende även i solen. Andra smidiga lösningar finns i Clip-on från Nordlys som är ett solskydd du fäster runt fronten på dina glasögon, och i Sun-covers från Norr som fungerar som ett par solglasögon du har över dina vanliga glasögon.

Vi har solglasögon från Maui Jim, RayBan, Zeal och Marc Ó Polo.

Maui Jim

Från och med 2018 kan vi stolt presentera Maui Jim som en del av vårt sortiment. Med dess patenterade PolarizedPlus2 teknologi tar linserna bort 99,9% av allt blänk, hanterar 95% av synligt högenergiljus och blockerar alla skadliga UV-strålar samtidigt som de förstärker färger till oöverträffade nivåer. En patentskyddad repbeständighet ingår för ökad prestanda och hållbarhet på fram- och baksida av linserna. På glasens baksida läggs en anti-reflexbeläggning som blockerar reflekterat och bländande ljus bakifrån och nedifrån.

Glasen erbjuds med Maui Jims orginaldubbelgradal som placeras i linsens över- och underkant. Denna spegelbeläggning kisar åt dig och reducerar det starkaste ljuset uppifrån och nedifrån så att dina ögon kan slappna av.

Besök gärna deras hemsida; mauijim.com