Glasögon och Glas

Hos oss träffar du alltid på en legitimerad optiker i synundersökningsrummet vilket innebär att du alltid får ”skräddarsydda” glasögon som är anpassade för just dina behov. Vi beställer glasen från vår huvudleverantör CZV, som erbjuder högkvalitetsglas som passar alla synfel. I vår egen inslipningsverkstad färdigställer vi sedan dina glasögon. 

 

Efter synundersökningen hjälper dig med val av bågar, där du kan välja mellan allt ifrån lågprisbågar till märkesbågar. Varje individ är unik och därför bör varje båge väljas med omsorg att stämma med både stil och personlighet. DELBETALA på 6 månader utan extra kostnad.

Vi samarbetar med ResursBank.

När du köper kompletta glasögon till ordinarie pris bjuder vi dig dessutom på en försäkring som täcker alla typer av skador under det första året.
Boka gärna en synundersökning när du är i vår butik eller ring 0492-101 14.

glasögon

Med vår glasleverantör ZEISS erbjuder vi nu Digital lenses, som är glas som ger personer som använder digitala enheter en avslappnad syn och utmärkt synskärpa. Att hela tiden titta på smartphones, läsplattor och datorer innebär stress för ögonen. Visste du förresten att genomsnittlig tid framför någon typ av skärm är fem timmar per dag? Små skärmar som visar mycket information med liten text kräver mycket av ögonen. Med ZEISS Digital Lenses har hänsyn tagits till utvecklingen i den digitala världen där dessa nya glas ger dig optimal och bekväm syn. De här nya glasen är speciellt lämpliga för personer i 30- och 40-årsåldern. Vanligtvis behöver personer i den här åldersgruppen inte progressiva glas, men likväl börjar deras syn försämras när ögonen blir äldre och det blir jobbigare för ögonen att anpassa sig till olika avstånd. Nyfiken? Kom in så berättar vi mer!